Fit Massage Breda vindt het erg belangrijk dat de bezoeken op een verantwoorde manier hulp bieden of ontspannend zijn. Daarom hieronder wat algemene informatie, adviezen en regels.

 

  • Hygiëne staat hoog aangeschreven. Er wordt verwacht dat je vlak voor de massage hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan.

 

  • Handdoeken (om af te dekken, op te liggen en olie mee af te nemen) hoeven niet zelf te worden meegebracht, deze zijn in ruime hoeveelheden aanwezig.

 

  • Je dient ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kan de massagebehandeling op tijd starten en kunnen afspraken na jou ook op tijd beginnen.

 

  • Voor aanvang van een eerste massagebehandeling kunnen een aantal vragen gesteld worden met betrekking tot je sportieve en medische verleden (voornamelijk bij sportmassages). Geef aan wat voor jou het doel van de massage is en vooral waar je eventueel last van hebt.

 

  • Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur besluiten de behandeling te staken en je doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt (indien gewenst kan de masseur contact opnemen met de behandelaar voor overleg).
  • Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die de masseur moet weten om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bereiken.

 

  • Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur vooraf kosteloos per email of telefonisch worden gewijzigd of geannuleerd. Op de dag van afspraak kan uitsluitend telefonisch worden afgemeld. Wanneer je zonder bericht niet op de afspraak komt, behoudt Fit Massage Breda het recht je de behandeling volledig in rekening te brengen.

 

  • Bij Fit Massage Breda kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen bespreken we vooraf wat en hoe gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kun je aangeven of een en ander aan de verwachtingen voldoet.

 

  • Sommige mensen associëren massage met erotiek. Dit is soms aanleiding voor vervelende misverstanden. Daarom moet Fit Massage Breda toch expliciet vermelden: een erotische massage is absoluut niet mogelijk!